KB65 vann toppmötet mot Brunflo med 6-3

KB65 tog en stark seger på bortaplan när man vann mot Brunflo i hockeytvåan norra CD herr på söndagen med 6-3 (2-2, 4-0, 0-1). En viktig seger i toppen av tabellen.

Det här betyder dock inga förändringar i tabellen. Brunflo ligger kvar på andra plats i tabellen, och KB65 på tredje plats.

KB65:s tränare Ted Svensson tyckte så här om matchen:

– Vi startar oerhört bra och gör två snabba mål. Sen är Brunflo effektiva och straffar oss med två snabba. I andra lägger vi i en växel till och kör över Brunflo fullständigt, vi spelar konstant anfallshockey och kommer i våg efter våg. Vi gör också 4 snygga mål och dödar matchen. Tredje fortsätter vårt spelövertag, men vi gör inte mål. En bra genomförd match av hela laget och gott att vara tillbaka på vinnarspåret!

KB65 började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara 42 sekunder slog Ludwig Niederbach till assisterad av Manfred Sahlman.

Laget ökade ledningen till 0-2 snabbt. Efter 3.12 nätade Wilmer Barrefjord framspelad av William Cederstam.

Efter 4.43 i första perioden slog Samuel Sjöö till, framspelad av Joel Lundstam och reducerade åt Brunflo.

Brunflo kvitterade till 2-2 efter 7.23, när Anton Sundqvist slog till på pass av Joel Lundstam och Darius Adakauskas.

KB65 spelade bra i andra perioden och gick från 2-2 till 2-6 genom två mål av Manfred Sahlman, ett mål av Anton Näsström och ett mål av Wilmer Barrefjord. 3.30 in i tredje perioden nätade Brunflos Joel Lundstam på pass av Samuel Grande och Anton Sundqvist och reducerade för Brunflo. Mer än så blev det dock inte för Brunflo.

KB65:s William Cederstam hade tre assists och Manfred Sahlman stod för tre poäng, varav två mål. Joel Lundstam gjorde ett mål och totalt tre poäng för Brunflo.

Nästa motstånd för Brunflo är Ånge. KB65 tar sig an Sollefteå hemma. Båda matcherna spelas tisdag 28 november 19.30.