Johnny Öberg tvåmålsskytt för Hisingen i segern mot Falkenberg

Hisingen vann mötet med Falkenberg borta med 5-1 (2-0, 1-1, 2-0) på fredagen i Hockeytrean södra B fortsättningsserie.

Hisingen spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-3 genom mål av Samuel Bexell, Jacob Sveide och Kevin Karlsson. Tidigt i andra perioden av perioden kunde Gabriel Nilsson göra 1-3 för Falkenberg.

Efter 20.16 ökade Hisingen på till 1-4 genom Johnny Öberg. Laget punkterade matchen med ett 1-5-mål med 14 sekunder kvar att spela ännu en gång genom Johnny Öberg på pass av Kevin Karlsson och Ludvig Hagström. 1-5-målet blev matchens sista.

Hisingens Kevin Karlsson stod för tre poäng, varav ett mål.

Hisingen ligger på fjärde plats i tabellen efter matchen, medan Falkenberg är på sjätte och sista plats.

Nästa motstånd för Falkenberg är Skärgården. Lagen möts fredag 9 februari 19.45 i Öckerö Ishall. Hisingen tar sig an Varberg hemma söndag 11 februari 17.00.