Glimma vann mot Nässjö

Glimma vann mötet med Nässjö hemma med 3-1 (1-0, 1-0, 1-1) på söndagen i HockeyTrean Alltrean södra A.

Nässjös tränare Nicodemus Ahlin tyckte så här om matchen:

– Bra första, andra är sämre från vår sida och kommer inte upp i tempo. Glimma styr tempot som inte passar oss. Vi kommer inte upp alls i vår standard och har mer i oss.

Glimma startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara 53 sekunder slog André Leclair till på pass av Victor Nilsson och Jacob Dreberg. Efter 10.38 i andra perioden slog Victor Nilsson till, på pass av Harry Nilsson och gjorde 2-0. Efter 4.24 i tredje perioden ökade Glimma på till 3-0 genom Fredrik Hansson.

Alex Henningsson reducerade förvisso, men närmare än 3-1 kom inte Nässjö. Glimma tog därmed en stabil seger.

Det här betyder att Glimma nu ligger på tredje plats i tabellen, och Nässjö är på sjätte plats.

Glimma tar sig an Skillingaryd i nästa match borta torsdag 11 januari 19.00. Nässjö möter Lerum borta fredag 12 januari 19.10.