Farsta vände – med fyra raka mål i andra perioden

Bortalaget Gimo hade ledningen efter en period i matchen mot serieledande Farsta. Men Farsta öste på rejält i andra perioden där laget gjorde fyra raka mål. Till slut blev det hela 7-6 (1-4, 4-0, 2-2) i matchen i Hockeytrean östra fortsättningsserie.

Gimo var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 1-4.

Farsta hade greppet över spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 4-0 och ställningen efter två perioder var 5-4.

Farsta gjorde två snabba mål i tredje perioden och gick från 5-4 till 7-4, målen av Marcus Glansborg och Filip Beiron. De två minuterna blev direkt matchavgörande.

Gimo reducerade dock till 7-5 genom Loke Severin när bara två minuter återstod att spela, och gjorde matchen spännande in i slutet.

Timmy Andersson och Johan Mohlin gjorde båda ett mål och två assist för Gimo. Farstas Felix Johansson hade tre assists för Farsta.

Förlusten var Gimos andra uddamålsförlust.

Farsta möter Norrtälje i nästa match hemma tisdag 16 januari 19.30. Gimo möter samma dag Österåker hemma.