Ånge utklassade Kramfors-Alliansen på hemmaplan

Ånge dominerade stort när laget vann på hemmaplan mot Kramfors-Alliansen i hockeytvåan norra CD herr med hela 10-3 (5-2, 3-1, 2-0).

– Riktigt skönt att göra lite mål även om vi tappade koncentrationen emellanåt, pratade inför matchen att släppa pucken i första läget och så länge vi gjorde det ägde vi matchen. Nu är det bara att ladda för ännu en ödesvecka med otroligt viktiga matcher, kommenterade Ånges tränare Peter Fasth.

I första perioden var det Ånge som var starkast. Laget vann perioden med 5-2.

Ånge hade övertaget i andra perioden. Laget inledde målskyttet efter 2.44 genom William Renberg, och gick upp till 7-2 innan Kramfors-Alliansen svarade.

Slutresultatet blev 8-3 i Ånges favör. Ånge fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 10-3. Målen i sista perioden gjordes av Oskar Nordlund och Rasmus Ulander.

Rasmus Ulander gjorde två mål för Ånge och två målgivande passningar, Jesper Edström stod för ett mål och tre assists, Oskar Nordlund gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål och Ilja Peltola gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål.

Ånge har tre segrar och två förluster och 24–15 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Kramfors-Alliansen har fem förluster och 12–42 i målskillnad.

I tabellen innebär det här att Ånge nu ligger på femte plats. Kramfors-Alliansen är på åttonde och sista plats.

Nästa motstånd för Ånge är Njurunda. Kramfors-Alliansen tar sig an AIK Härnösand borta. Båda matcherna spelas tisdag 30 januari 19.30.