8-2 mot Sudret – nu är Sollentuna ny serieledare

Sudret och gästande Sollentuna möttes i hockeytvåan östra herr på lördagen. Det slutade med seger för Sollentuna vars segersiffror skrevs till 8-2 (4-1, 2-1, 2-0). I och med detta klättrade Sollentuna upp till topp på tabellen, på samma poäng som Järfälla på andra plats. Järfälla har dessutom en match mer spelad. Sudret ligger på 15:e plats i tabellen.

William Hedman var den stora snackisen, som stod för hela fyra mål för Sollentuna.

Därmed har Sollentuna vunnit åtta matcher i rad i hockeytvåan östra herr.

Sollentuna hade övertaget i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 2.19 genom Viktor Lundberg, och gick upp till 0-4 innan Sudret svarade.

I periodpausen hade Sollentuna ledningen med 1-5. Efter 4.40 i andra perioden ökade Sollentuna på till 1-6 genom Simon Boman.

Sudret reducerade dock till 2-6 genom Oskar Af Bjur efter 7.36 av perioden. Sollentuna fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 8-2. Målen i sista perioden gjordes av William Hedman, som gjorde två mål.

Sollentunas Leo Hällvik hade fyra assists och William Hedman gjorde fyra mål för.

Tisdag 21 november 19.00 spelar Sollentuna hemma mot Spånga.