Vindeln besegrade Teg och toppar nu tabellen

Segern mot Teg på bortaplan innebär att Vindeln nu är serieledare i hockeytvåan norra B herr, en poäng före Lejon. Vindeln vann med 7-0 (3-0, 3-0, 1-0). Teg ligger på fjärde plats i tabellen.

– Ett bottennapp helt klart. Efter en bra start tappar vi vårt spel och Vindeln är riktigt effektiva idag. Vi lyckas inte komma upp i normal standard idag och blir hårt straffade av ett skickligt Vindeln. Vi lär oss av förlusten och blickar framåt, kommenterade Tegs huvudtränare Henrik Hetta.

Vindelns tränare Jens Endfors om matchen:

– Vi gör en bra insats rakt igenom och kanske bästa för i år över 60 minuter. Kul att avsluta starkt och tar nu lite jul och laddar för serien efter jul, då vi får möte topp 4 i Västerbotten och Norrbotten.

Segern var Vindelns fjärde på de senaste fem matcherna.

Vindeln spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-3 genom tre snabba mål i mitten av perioden av Isak Nilsson, Dennis Olofsson och Dennis Andersson. Det skulle komma mer från Vindeln. Vindeln stod därefter för tre raka mål i andra perioden när laget gick från 0-3 till 0-6. Till slut kom också 0-7-målet genom Marcus Rehn som ökade Vindelns ledning assisterad av Lucas Edvardsson och Anton Bogren efter 4.23 i tredje perioden. 0-7-målet blev matchens sista.

Dennis Andersson gjorde tre mål för Vindeln, Lucas Edvardsson stod för tre poäng, varav ett mål och Isak Nilsson gjorde ett mål och två assist.

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: