Edmonton fortsätter vinna – 4-1 mot New Jersey

Det går fortsatt bra för Edmonton i NHL. På söndagen mötte laget New Jersey i Rogers Place och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit sju matcher i rad. Segerresultatet mot New Jersey blev 4-1 (1-0, 1-0, 2-1).

Edmonton tog ledningen efter 18 minuters spel, genom Derek Ryan assisterad av Sam Gagner och Brett Kulak. Efter 14.20 i andra perioden nätade Evan Bouchard, på pass av Leon Draisaitl och Ryan Nugent-Hopkins och gjorde 2-0. Edmonton ökade ledningen till 3-0 genom Connor McDavid efter 4.23 i tredje perioden.

Tidigt i perioden av matchen kunde Jesper Bratt göra 3-1 för New Jersey.

Edmonton kunde dock avgöra till 4-1 med 3.8 kvar av matchen genom Evander Kane.

Edmonton ligger på fjärde plats i tabellen efter matchen, medan New Jersey ligger på femte plats.

I nästa omgång har Edmonton Chicago hemma i Rogers Place, onsdag 13 december 04.00. New Jersey spelar hemma mot Boston torsdag 14 december 01.30.