SSK J20 avgjorde tät match mot VIK Hockey J20 i tredje perioden

Matchen mellan hemmalaget SSK J20 och gästande VIK Hockey J20 var jämn ända till den tredje perioden. Där avgjorde SSK J20 och vann matchen i J20 Nationell södra herr med 3-2 (0-0, 1-1, 2-1).

Segermålet för SSK J20 stod Sebastian Redlich för med bara 13 sekunder kvar av matchen.

Inget av lagen lyckades göra mål i första perioden. SSK J20 gjorde 1-0 genom Ozbej Rep efter 1.03 i andra perioden.

Efter 5.41 av perioden kunde Elias Hallin kvittera till 1-1 för VIK Hockey J20. SSK J20 tog ledningen på nytt genom Gustav Lexell efter 3.15 i tredje perioden.

VIK Hockey J20 gjorde 2-2 genom Jan Dorthe med 54 sekunder kvar i perioden av matchen.

SSK J20 kunde dock avgöra till 3-2 med 13 sekunder kvar av matchen genom Sebastian Redlich.

Det här var SSK J20:s sjunde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också VIK Hockey J20:s elfte uddamålsförlust.

Det här betyder att SSK J20 är kvar på sjätte plats, och VIK Hockey J20 stannar på åttonde plats, i tabellen.