Flemingsberg tog ännu en seger – 4-3 mot Värmdö

Flemingsberg är svårslaget i hockeytvåan östra herr. Mot Värmdö hemma i Visättra Ishall på fredagen blev det seger igen. Laget vann med 4-3 (0-0, 4-0, 0-3) och har nu sex segrar i rad.

Den första perioden slutade 0–0. Flemingsberg spelade bra i andra perioden och ryckte åt sig ledningen med 4-0 genom mål av Michael Rayneé, Robin Kokkonen, Loke Johansson och Olle Umberg. Fredrik Skjernov, Alexander Ahlin och Joel Ahlin reducerade tre gånger om och skapade riktig nerv, men närmare än 4-3 kom inte Värmdö.

Det här var Flemingsbergs femte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Värmdös femte uddamålsförlust.

I tabellen innebär det här att Värmdö nu ligger på nionde plats. Flemingsberg är på sjunde plats. Så sent som den 13 november låg Flemingsberg på 13:e plats i tabellen.

Tisdag 12 december möter Flemingsberg Viggbyholm borta 19.10 och Värmdö möter Hammarby borta 19.30.