Janko Alijevic tremålskytt i Nackas seger mot Huddinge

Janko Alijevic stod för ett hattrick när Nacka besegrade Huddinge på bortaplan med 6-2 (1-0, 3-0, 2-2) i J20 Region öst fortsättning herr. Övriga mål för bortalaget gjordes av Milo Andersson, Rihards Borskis och Sam Lindhagen Mellbin, målen för Huddinge gjordes av Victor Höglund och Philip Ryegård.

Gästande Nacka startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara 2.56 slog Rihards Borskis till assisterad av Matej Vucic och Elliot Hjorth. Nacka startade andra perioden bäst och gick från 0-1 till 0-4 genom tre mål av Janko Alijevic. 10.24 in i tredje perioden slog Victor Höglund till på pass av Caesar Strömgren och Adam Näsström och reducerade för Huddinge.

Efter 15.13 i tredje perioden reducerade Huddinge på nytt genom Philip Ryegård framspelad av David Puikkonen.

16.34 in i perioden nätade Nackas Milo Andersson framspelad av Matej Vucic och Sam Lindhagen Mellbin och ökade ledningen för Nacka.

Laget punkterade matchen med ett 2-6-mål med 57 sekunder kvar att spela genom Sam Lindhagen Mellbin framspelad av Hampus Jerbrant och Walter Persson. 2-6-målet blev matchens sista.

Nackas Matej Vucic hade fyra assists och Janko Alijevic gjorde tre mål för.

När lagen senast möttes blev det seger för Huddinge med 4-2.

Huddinge tar sig an Wings Arlanda i nästa match borta måndag 11 december 19.45. Nacka möter samma dag 19.55 Tyresö Hanviken Hockey hemma.