Förlängningsseger för Los Angeles mot Columbus

Det blev en riktigt spännande match när Columbus mötte Los Angeles i NHL. Matchen avgjordes först i förlängningen där bortalaget var starkast, och segerresultatet blev därmed 4-3 (0-1, 0-2, 3-0, 1-0). Drew Doughty blev matchhjälte för Los Angeles med sitt mål blott 33 sekunder in i förlängningen.

Segern var Los Angeles Kings sjunde på de senaste åtta matcherna, och tionde bortasegern i rad.

Columbus Blue Jackets tog ledningen efter nio minuters spel, genom Kirill Marchenko på pass av Adam Boqvist och Johnny Gaudreau. Columbus gjorde två mål i andra perioden och gick från 1-0 till 3-0, målen av Johnny Gaudreau och Mathieu Olivier.

Efter 20.23 av perioden kunde Phillip Danault göra 3-1 för Los Angeles. Los Angeles gjorde dock tre raka mål i tredje perioden och gick från underläge 3-1 till ledning med 3-4. Doughtys 3-4-mål kom med 27 sekunder kvar av matchen.

Det här var Columbus tionde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Los Angeles fjärde uddamålsseger.

Det här betyder att Columbus ligger kvar på åttonde och sista plats i tabellen, och Los Angeles på tredje plats.

Fredag 8 december spelar Columbus borta mot NY Islanders 01.30 och Los Angeles mot Montreal borta 01.00 i Bell Centre.