Tingsryd avgjorde tät match mot Olofström i tredje perioden

Matchen mellan hemmalaget Tingsryd och gästande Olofström var jämn ända till den tredje perioden. Där avgjorde Tingsryd och vann matchen i J18 Region syd herr med 3-1 (0-1, 1-0, 2-0).

Olofströms tränare Johan Hellström:

– En jämn match där Tingsryd äger mer puck än oss men vi försvarar oss på ett sunt sätt. Vi är nära på slutet men når inte hela vägen fram. Vi ser en positiv utveckling i laget just nu och tar nytt sikte mot nästa match.

Olofström tog ledningen efter 12.54, genom Viktor Forsberg på pass av Viggo Niemelä Kemi. Efter 18.40 i andra perioden nätade Tim Leskinen, framspelad av Arvid Ottoson Knuuttila och Victor Sällin och kvitterade för Tingsryd. I tredje perioden gjorde Tingsryd 2-1 efter 9.22 genom Oscar Kjessler. Och med bara 1.3 kvar satte Victor Sällin avgörande 3-1.

Resultatet innebär att Tingsryd ligger kvar på sjunde plats och Olofström sist, på tolfte plats i tabellen.

Tingsryd tar sig an Karlskrona i nästa match borta söndag 26 november 16.00. Olofström möter samma dag 12.00 Vita Hästen hemma.