Linköping Mighty Ravens segrare hemma mot Wettern

Linköping Mighty Ravens vann mötet med Wettern borta med 3-1 (1-1, 1-0, 1-0) på torsdagen i HockeyTrean södra D.

– Tyvärr blev det en förlust igen Jag anser att vi var det bättre laget matchen igenom men klarar inte av att få in pucken Skotten 50-20 så tycker det säger mycket om matchen, tyckte Wetterns lagledare Björn Yngve, efter matchen.

Första perioden var jämn. Wettern inledde bäst och tog ledningen genom Emil Andersson efter 12.44, men Linköping Mighty Ravens kvitterade genom Lukas Lindblom bara en minut senare. Linköping Mighty Ravens gjorde också 1-2 efter 9.15 i andra perioden när Emil Erkgärds fick träff på pass av Martin Carlberg och Jonas Kjellman. 7.16 in i tredje perioden nätade Linköping Mighty Ravens Tobias Lindqvist framspelad av Andreas Arkenius och ökade ledningen för Linköping Mighty Ravens. Lindqvist fullbordade därmed lagets vändning. Det fastställde slutresultatet till 1-3.

Wettern har en vinst och fyra förluster och 12–39 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Linköping Mighty Ravens har tre vinster och två förluster och 13–16 i målskillnad.

Det här betyder att Wettern är kvar på femte plats, och Linköping Mighty Ravens stannar på tredje plats, i tabellen.

På söndag 26 november 16.00 spelar Wettern hemma mot Vita Hästen, och Linköping Mighty Ravens borta mot Motala.