Rönnäng utklassade Hisingen på hemmaplan

Rönnäng dominerade stort när laget vann på hemmaplan mot Hisingen i HockeyTrean södra A med hela 8-2 (3-1, 4-0, 1-1).

Segern var Rönnängs sjätte på de senaste sju matcherna, och fjärde raka segern på hemmaplan.

Hisingen tog ledningen efter fem minuters spel, genom Samuel Bexell assisterad av Emil Sandström och Kevin Seth.

Rönnäng kvitterade till 1-1 efter 6.20, när Melker Samuelsson slog till.

Laget tog också ledningen efter 8.09, genom Carl Hermansgård på pass av Melker Samuelsson och Viggo Ganemyr.

Rönnäng gjorde 3-1 efter 9.53, när Viggo Ganemyr fick träff framspelad av Melker Samuelsson.

I andra perioden var Rönnäng starkast och gick från 3-1 till 7-1 genom mål av Rasmus Robertsson, Melker Samuelsson, Niklas Andrén och Viggo Ganemyr. Efter 5.12 av matchen kunde Jesper Lijeroos göra 7-2 för Hisingen.

Rönnäng kunde dock avgöra till 8-2 med 5.34 kvar av matchen genom Melker Samuelsson.

Rönnängs Carl Hermansgård stod för ett mål och två assists och Viggo Ganemyr gjorde två mål och ett målgivande pass.

Resultatet innebär att Rönnäng fortsätter toppa tabellen och Hisingen ligger sist, på sjätte plats i tabellen.

I nästa omgång har Rönnäng Lysekil borta i Gullmarsborgs Ishall, fredag 24 november 19.30. Hisingen spelar hemma mot Munkedal onsdag 29 november 19.00.