Modo Hockey J18 utklassade Clemensnäs på hemmaplan

Modo Hockey J18 dominerade stort när laget vann på hemmaplan mot Clemensnäs i J18 Region norr herr med hela 7-0 (3-0, 3-0, 1-0).

Segern var Modo Hockey J18:s femte på de senaste sex matcherna.

Modo Hockey J18 spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom två mål av Rasmus Lindström Calland och ett mål av Rasmus Näslund. Och det var bara början. Modo Hockey J18 stod därefter för tre raka mål i andra perioden när laget gick från 3-0 till 6-0. Till slut kom också 7-0 genom Rasmus Näslund som ökade Modo Hockey J18:s ledning assisterad av Gustav Dahlin och Douglas Robert efter 17.14 i tredje perioden. 7-0-målet blev matchens sista.

Modo Hockey J18:s Theodor Bodén stod för ett mål och två assists.

Resultatet innebär att Modo Hockey J18 ligger kvar på tredje plats och Clemensnäs på tionde plats i tabellen.

I nästa omgång har Modo Hockey J18 Björklöven borta i Winpos Arena, torsdag 23 november 19.00. Clemensnäs spelar borta mot Boden tisdag 28 november 19.30.