Tuff match slutade med seger för Tampa Bay mot Edmonton

Det svängde i matchen i NHL mellan Tampa Bay och Edmonton i Amalie Arena. Bortalaget Edmonton hade ledningen i början av tredje perioden, med 3-2, men Tampa Bay vände matchen och vann till slut med 6-4.

Edmonton startade matchen bäst. Laget ryckte åt sig en 0-2-ledning genom mål av Derek Ryan och James Hamblin innan Tampa Bay svarade och gjorde 2-1 genom Nikita Kucherov. Efter 12.57 i andra perioden slog Nikita Kucherov till ännu en gång, på pass av Mikhail Sergachev och Darren Raddysh och kvitterade för Tampa Bay.

Edmontons Derek Ryan gjorde 2-3 efter 15.55.

I tredje perioden var det i stället Tampa Bay som hade övertaget. Laget vann perioden med 4-1 och matchen med 6-4.

Tampa Bays Mikhail Sergachev stod för ett mål och två assists.

Tampa Bays nya tabellposition är fjärde plats, medan Edmonton är på sjunde plats.

I nästa match möter Tampa Bay Boston hemma och Edmonton möter Florida borta. Båda matcherna spelas tisdag 21 november 01.00.