Efter förlustraden: Seger igen för Skellefteå – 2-1 mot Timrå

Inför matchen var facit fyra raka förluster i SHL. Borta mot Timrå bröts den tuffa sviten för Skellefteå. Det blev 1-2 (1-1, 0-0, 0-0, 0-0, 0-1) efter straffar i matchen på lördagen.

Första perioden var jämn. Timrå inledde bäst och tog ledningen genom Anton Lander efter 4.24, men Skellefteå kvitterade genom Anton Heikkinen bara två minuter senare.

Andra perioden blev mållös. I tredje perioden gjordes inga mål, och matchen gick därmed till förlängning I straffläggningen var det Skellefteå som avgjorde till 1-2. Den avgörande straffen stod Anton Heikkinen för.

Det här var Timrås femte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Skellefteås femte uddamålsseger.

I tabellen innebär det här att Skellefteå nu ligger på sjätte plats. Timrå är på tionde plats.

I nästa match möter Timrå HV 71 borta och Skellefteå möter Oskarshamn hemma. Båda matcherna spelas torsdag 23 november 19.00.