SSK fortsätter vinna – 3-1 mot Tingsryd

1-3 (0-1, 0-0, 1-2) blev resultatet när Tingsryd och SSK möttes i Dackehallen på lördagen. I och med detta har SSK fyra raka segrar i Hockeyallsvenskan.

Gästerna SSK startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara 50 sekunder slog Marcus Eriksson till framspelad av Dominic Turgeon och Linus Videll.

Andra perioden blev mållös. SSK gjorde två mål i tredje perioden och gick från 0-1 till 0-3, målen av Marcus Eriksson och Filiph Engsund. Målen punkterade matchen.

Trenton Bourque reducerade dock för Tingsryd med bara två minuter kvar att spela och gav matchen liv igen.

För tabellens utseende betyder det här att Tingsryd ligger på nionde plats medan SSK har sjundeplatsen.

I nästa match, onsdag 22 november 19.00, har Tingsryd Nybro hemma i Dackehallen, medan SSK spelar borta mot Brynäs.