Timrå utklassade Clemensnäs på hemmaplan

Timrå dominerade stort när laget vann på hemmaplan mot Clemensnäs i J18 Region norr herr med hela 11-0 (7-0, 1-0, 3-0).

– Efter en mycket bra första period så var det egentligen aldrig något snack utan vi vinner rättvist och även om vi går ner oss efter första perioden så är vi bättre i 60 minuter, kommenterade Timrås tränare Martin Nilsson efter matchen.

Vinsten mot Clemensnäs innebär att Timrå har fyra segrar i rad på hemmaplan.

Timrå spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 7-0 genom två mål av Elis Walldén, ett mål av Adrian Thun-Hansson, ett mål av Leo Hellman, ett mål av Axel Carnbro, ett mål av Emil Szepesi och ett mål av Vincent Landin Bray. Det var bara början för Timrå. Efter 1.57 i andra perioden nätade Adrian Thun-Hansson ännu en gång, på pass av Ludvig Olsson och Emil Szepesi och gjorde 8-0. Timrå fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 11-0. Målen i sista perioden gjordes av Filip Sjölund, som gjorde två mål, och Edwin Annerstedt.

Adrian Thun-Hansson gjorde två mål för Timrå och spelade dessutom fram till ett mål, Filip Lundgren hade tre assists och Emil Szepesi stod för ett mål och två assists.

Timrås nya tabellposition är femte plats, medan Clemensnäs är på tionde plats.

Söndag 19 november spelar Timrå hemma mot Björklöven 11.00 och Clemensnäs mot Modo Hockey J18 borta 16.00 i Hägglunds Arena.