Casey Cizikas svar efter fansens ilska: “Då kan de stanna hemma”

Supportrarna ropade på tränarens avgång i nattens 4-1-förlust mot Washington. Då ilsknade New York Islanders Casey Cizikas till – rejält.
– Ska de hålla på så kan de stanna hemma, sade han till Newsday.

Se matchens höjdpunkter i videospelaren ovan.

New York Islanders har haft en tuff säsongsstart och ligger näst sist i sin division, med 13 ihopspelade poäng på 13 matcher. I natt föll de med 4-1 mot divisionsrivalen Washington – och då tog tålamodet slut för delar av supporterskaran på plats.

Under tredje perioden kunde “Fire Lambert” höras från läktarplats, i riktning mot den allt mer ifrågasatta coachen Lane Lambert. Något som fick Islandera publikfavorit Casey Cizikas att gå i taket.

– Det är ett skämt. Den där typen av grejer får mig att tappa det. Jag har ingen för till den typen av supportrar. Ska de hålla på sådär – då kan de stanna hemma, dundrade Cizikas efter matchen.

“Passionerade supportrar”

Lane Lambert fick också frågor om häcklingsramsorna.

– Vi har passionerade supportrar. Men jag lyssnar inte på den där typen av grejer, oavsett om det är positiva eller negativa saker. Allt vi kan göra är att förbereda vårt hockeylag så bra som möjligt inför varje match, och göra vårt jobb.

New York Islanders - Washington 1-4

New York Islanders: Aleksandr Romanov

Washington: Alex Ovetjkin x2, Nic Dowd, Aliaksei Protas

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: