Oskar Sundqvist och Robert Thomas matchvinnare när St Louis besegrade Arizona Coyotes

Det blev uddamålsseger för hemmalaget St Louis i matchen mot Arizona Coyotes i Enterprise Center. Laget vann fredagens match i NHL med 2-1 (1-1, 1-0, 0-0).

Första perioden var jämn. St Louis Blues inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Oskar Sundqvist efter 2.16, men Arizona Coyotes kvitterade genom Lawson Crouse efter 15.44. Efter 6.00 i andra perioden nätade Robert Thomas, framspelad av Pavel Buchnevich och gav St Louis ledningen. Tredje perioden blev mållös, och St Louis höll i sin 2-1-ledning och vann.

Det här var St Louis andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Arizona Coyotes femte uddamålsförlust.

I tabellen innebär det här att St Louis nu ligger på femte plats. Arizona Coyotes är på fjärde plats.

I nästa match, söndag 12 november, har St Louis Colorado borta i Ball Arena 03.00, medan Arizona Coyotes spelar borta mot Nashville 02.00.