Stark seger för Los Angeles i toppmatchen mot Vegas

Det var två topplag som möttes i NHL på torsdagen. Och det slutade med seger för bortalaget Los Angeles, som besegrade Vegas med 4-1 (0-0, 2-0, 2-1).

Det här betyder dock inga förändringar i tabellen. Vegas är i fortsatt serieledning, och Los Angeles på tredje plats.

Det här innebär att Los Angeles nu har fyra segrar i följd i NHL, och har sju raka segrar på bortaplan.

Den första perioden slutade mållös. I andra perioden var Los Angeles starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två snabba mål i mitten av perioden av Adrian Kempe och Trevor Moore. Los Angeles ökade ledningen till 0-3 genom Pierre-Luc Dubois efter 2.39 i tredje perioden.

Efter 14.43 av matchen kunde William Karlsson göra 1-3 för Vegas.

Los Angeles kunde dock avgöra till 1-4 med tolv sekunder kvar av matchen genom Anze Kopitar.

Vegas tar sig an San Jose i nästa match hemma lördag 11 november 04.00. Los Angeles möter Pittsburgh hemma fredag 10 november 04.30.