Växjö J18 avgjorde med tre mål i tredje perioden

I två perioder hängde bortalaget Troja/Ljungby J18 hyggligt med i matchen mot Växjö. Men Växjö öste på rejält i tredje perioden. Till slut blev det hela 6-1 (1-0, 2-1, 3-0) i matchen i J18 Region syd herr.

Segern var Växjös nionde på de senaste tio matcherna.

Växjö tog ledningen efter 4.19, genom Elton Lindeborg på pass av Liam Pettersson och Emil Olsson. Efter 3.22 i andra perioden nätade Hugo Jansson, framspelad av Rasmus Fredh och kvitterade för Troja/Ljungby J18.

Växjös Liam Pettersson gjorde 2-1 efter 11.40 på pass av Ludvig Pettersson.

Conrad Svensson gjorde dessutom 3-1 efter 18.10 framspelad av Nils Fagerblom och Anton Sollin.

Växjö fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 6-1. Målen i sista perioden gjordes av Leo Lundblad, Albin Laksonen och Elton Backer.

Det här betyder att Växjö ligger på andra plats i tabellen, och Troja/Ljungby J18 är på åttonde plats.

I nästa omgång har Växjö Frölunda borta i Frölundaborg, torsdag 16 november 19.00. Troja/Ljungby J18 spelar borta mot Kungälv torsdag 9 november 19.40.