Hattrick av Viktor Fridolfsson när Eskilstuna Linden slog Segeltorp

Viktor Fridolfsson stod för ett hattrick när Eskilstuna Linden besegrade Segeltorp på hemmaplan i hockeyettan östra med 6-3 (1-1, 4-0, 1-2).

Övriga mål för hemmalaget gjordes av Alexander Larsson 2 och Adam Helldén, målen för Segeltorp gjordes av Axel Blom, Emil Kivistö och Stayfo Sharro.

Första perioden var jämn. Segeltorp inledde bäst och tog ledningen genom Stayfo Sharro efter 12.24, men Eskilstuna Linden kvitterade genom Viktor Fridolfsson bara två minuter senare. I andra perioden var det Eskilstuna Linden som var starkast. Laget vann perioden med 4-0 och ställningen efter två perioder var 5-1.

Segeltorp reducerade dock till 5-3 genom Emil Kivistö efter 5.52 av matchen.

Fyra poäng av Andrés Staforelli

Eskilstuna Linden kunde dock avgöra till 6-3 med 49 sekunder kvar av matchen genom Adam Helldén.

Eskilstuna Lindens Andrés Staforelli hade fyra assists.

Eskilstuna Lindens nya tabellposition är sjunde plats, medan Segeltorp är på nionde plats.

Nästa motstånd för Eskilstuna Linden är Visby/Roma. Lagen möts söndag 5 november 15.00 i Smehallen. Segeltorp tar sig an Brödernas/Väsby borta onsdag 15 november 19.00.