Brock Boeser kan komma att trejdas

Brock Boeser kan komma att lämna Vancouver Canucks. Detta då hans agent, Ben Hankinson, letar efter en trejd bort från Vancouver.
– (Hankinson) har varit i kontakt med fler än sex stycken klubbar sedan förra veckan, säger insidern Pierre LeBrun under TSN Hockeys segment Insider Trading.

Brock Boeser ser ut att ha ena foten utanför dörren, då hans agent arbetar för fullt för att få till en trejd bort från Vancouver Canucks.

– Boesers agent, Ben Hankinson, har fortsatt att prata med andra klubbar, och har varit i kontakt med fler än sex stycken lag sedan förra veckan, säger Pierre LeBrun under TSN Hockeys Insider Trading.

Vidare i segmentet berättar LeBrun att det som sätter käppar i hjulet är forwardens kontrakt. I somras skrev 25-åringen på en kontraktsförlängning på 6,65 miljoner dollar, fram till och med säsongen 2024/25. Men summan gör att klubbar tvekar då de inte har särskilt mycket utrymme att leka med.

“Kommer krävas en hel del arbete”

– Jag tror inte att en trejd kommer ske ögonblickligen, utan jag tror att det kommer krävas en hel del arbete mellan nu och trejd deadlinen den tredje mars, säger LeBrun.

Boeser valdes i förstarundan av Vancouver Canucks som det 23:e valet totalt i NHL:s Draft 2015. Denna säsong har forwarden noterats för 16 poäng (4+12) under 20 matcher.


TV: Malmös sportchef Björn Liljander gästar Studio Oddset

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: