Nya anklagelser mot Evander Kane

Stormen kring Evander Kane växer sig bara större och större. 
Nu kommer nämligen nya anklagelser från hans fru, Anna Kane, som menar att Evander ska ha utsatt henne för sexuella övergrepp samt våld i hemmet. Detta rapporterar Front Office Sports.

Det har varit flera svarta rubriker om Evander Kane under 2021 då han först var på väg mot personlig konkurs efter att ha enorma skulder till följd av sitt spelmissbruk.

Därefter anklagades han av sin separerade fru Anna Kane för att ha bettat på sina egna NHL-matcher vilket gjorde att NHL startade en utredning kring Kane. Utredningen har dock kört fast eftersom att Anna Kane inte har varit tillgängligheter för att intervjuas av NHL. Evander Kane har dock förnekat alla dessa anklagelser.

Paret Evander och Anna ska skilja sig och i samband med att skilsmässodomstolen utreder ärendet riktar Anna Kane nu nya anklagelser mot Evander Kane. 

Front Office Sports har fått ta del av rättegångsdokument där Anna anklagar Evander för att vid upprepade tillfällen ha varit våldsam mot henne i hemmet samt utsett henne för sexuella övergrepp. 

Sajten skriver att NHL har valt att avböja att kommentera anklagelserna samt att de inte kunnat nå Evander Kanes advokat för ett uttalande kring de nya anklagelserna. 

Evander Kane har tidigare anklagat Anna för att ha misshandlat honom och vid flera tillfällen ha slagit honom i ansiktet under deras äktenskap. Detta ledde till att de fick besöksförbud från att träffa varandra. 


TV: Sharks-experten förklarar läget – runt anklagelserna mot Kane

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: