Vita Hästens tunga svit fortsätter – 0-7 mot Frölunda

Matchen i Frölundaborg blev den åttonde raka utan seger för Vita Hästen när laget mötte Frölunda i J18 Regional syd herr. Slutresultatet blev 7-0 (1-0, 1-0, 5-0).

Frölunda tog ledningen efter 14 minuters spel, genom Adam Nömme framspelad av Alfred Persson. Efter 14.00 i andra perioden slog Vilmer Hagelin till, på pass av Tim Mandic och Olle Zetterstedt och gjorde 2-0. Frölunda fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 7-0. Målen i sista perioden gjordes av Vilmer Hagelin, Gustav Gäbel, Neo Eriksson, Zigge Bratt och Wiggo Forsberg.

Frölundas Vilmer Hagelin stod för två mål och två assists.

Det här betyder att Frölunda ligger kvar på andra plats i tabellen, och Vita Hästen på elfte plats. Frölunda var sjua i tabellen för 22 dagar sedan, men har fått ett lyft.

Nästa motstånd för Vita Hästen är Malmö. Lagen möts söndag 3 november 13.40 i Himmelstalundshallen.