Fjärde raka för Malmö efter seger mot Borås

Formen är bra just nu för Malmö. På söndagen kom fjärde raka segern i J18 Regional syd herr, 8-0 (2-0, 4-0, 2-0), borta mot Borås. Det innebär att Borås åkte på sjätte raka förlusten.

– Vi ställdes mot ett hungrigt Malmö som vann kamperna framför målen. Tyvärr gör detta att resultatet glider iväg och det blir stora siffror, kommenterade Borås assisterande tränare Axel Gräsberg.

Malmö startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två snabba mål tidigt i perioden av Jonathan Sandberg och Milton Hållström. Malmö var långt ifrån nöjt där. På bara 12.45 gjorde Malmö fyra raka mål när laget gick från 0-2 till 0-6. Malmö fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 8-0. Målen i sista perioden gjordes av August Malmborg och Leo Tjälldén.

Malmös Leo Tjälldén stod för fyra poäng, varav två mål, Gustav Reinert hade tre assists och Jonathan Sandberg gjorde två mål och spelade fram till ett mål.

I tabellen innebär det här att Malmö nu ligger på tredje plats. Borås är på tolfte och sista plats. Ett fint lyft i tabellen för Malmö som så sent som den 19 oktober låg på sjunde plats.

Borås tar sig an Karlskrona i nästa match hemma söndag 3 november 14.00. Malmö möter samma dag 13.40 Vita Hästen borta.