Martin Fridén i målform – Borås vann mot Forshaga

Hemmalaget Borås tog hem de tre poängen efter seger mot Forshaga i HockeyEttan västra. 5-2 (3-1, 1-1, 1-0) slutade lördagens match.

Forshagas tränare Thomas Engman tyckte så här om matchen:

– En tung förlust där jag tycker att vi ger bort matchen lite i första perioden. Vi behöver komma upp i en mer jämn nivå över 60 minuter.

Segern var Borås åttonde på de senaste nio matcherna, och fjärde hemmasegern i rad.

Borås började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara 2.26 slog Vincent Reimer till assisterad av Albin Storm.

Forshaga kvitterade till 1-1 efter 6.30, genom Jakob Olsson framspelad av Felix Söderlund och Pelle Hedlund.

Borås tog ledningen på nytt efter 14.18, när Martin Fridén fick träff på pass av Anton Davidsson och Jesper Andersson.

Laget gjorde 3-1 efter 16.45, när Tommi Roland Laakso slog till framspelad av Christian Lindberg och Anton Davidsson.

Borås ökade ledningen till 4-1, återigen genom Martin Fridén efter 15.09 i andra perioden.

Forshaga reducerade dock till 4-2 genom Christoffer Rasch med 3.57 kvar att spela av perioden. 16.47 in i tredje perioden slog Tom Fridén till och ökade ledningen för Borås.