Tre poäng till Sollentuna efter avgörande i slutperioden mot Göta Traneberg

Sollentuna vann borta mot Göta Traneberg i J20 Region öst herr med 3-1 (0-0, 1-1, 2-0). Matchen var helt jämn efter två perioder, innan Sollentuna avgjorde.

Första perioden blev mållös. Göta Traneberg gjorde 1-0 genom Gustav Fondelius efter 1.30 i andra perioden.

Sollentuna kvitterade till 1-1 genom Gustav Wiklund efter 14.20 av perioden. I tredje perioden var det Sollentuna som var vassast och gick från 1-1 till 1-3 genom två snabba mål tidigt i perioden av Victor Logren och Erik Wiberg och avgjorde matchen.

Erik Wiberg gjorde ett mål för Sollentuna och spelade fram till två mål.

Göta Traneberg har fem förluster och 5–21 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Sollentuna har tre vinster och två förluster och 12–10 i målskillnad.

I tabellen innebär det här att Sollentuna nu ligger på femte plats. Göta Traneberg är på tionde och sista plats. Ett fint lyft i tabellen för Sollentuna som så sent som den 11 oktober låg på nionde plats.

Måndag 28 oktober spelar Göta Traneberg borta mot Flemingsberg 19.40 och Sollentuna mot Wings Arlanda hemma 19.30 i Sveab Arena.