Seger för Modo J20 – steg åt rätt håll mot Timrå J20

Det har varit en tung period för Modo J20 i J20 Nationell norra herr med fyra förluster i rad. Men hemma mot Timrå J20 bröts den sviten. Det blev 4-1 (3-0, 0-1, 1-0) i matchen i Hägglunds Arena.

Modo J20 spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom tre snabba mål i mitten av perioden av William Falkenhäll, Hugo Hallin och Alex Zalesak. Efter 11.57 i andra perioden nätade Hugo Bergendal, på pass av Edwin Annerstedt och reducerade åt Timrå J20. 5.13 in i tredje perioden slog Viggo Lundström till framspelad av Gustav Dahlin och ökade ledningen för Modo J20.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Modo J20 på fjärde plats och Timrå J20 på sjunde plats.

Nästa motstånd för Modo J20 är Timrå J20. Lagen möts söndag 3 november 13.00 i SCA Arena. Timrå J20 tar sig an Björklöven borta söndag 27 oktober 13.00.