Sviten håller i sig – San Jose förlorade mot Los Angeles

San Jose har fortfarande inte tagit någon seger i serien. Matchen i Crypto.com Arena blev den åttonde raka utan seger för San Jose när laget mötte Los Angeles i NHL. Slutresultatet blev 3-2 (3-0, 0-1, 0-1).

Los Angeles spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom två mål av Warren Foegele och ett mål av Jordan Spence. Efter 10.13 i andra perioden slog Mikael Granlund till, framspelad av Jack Thompson och Alex Wennberg och reducerade åt San Jose. San Jose reducerade igen efter 19.00 i tredje perioden genom Mikael Granlund. 3-2-målet blev matchens sista.

Förlusten var San Joses tredje uddamålsförlust.

Los Angeles ligger på andra plats i tabellen efter matchen, medan San Jose är på åttonde och sista plats.

Los Angeles tar sig an Utah i nästa match hemma lördag 26 oktober 22.00. San Jose möter Vegas borta söndag 27 oktober 03.00.