Förlust för Vita Hästen mot HV 71 med 3-6

Vita Hästen räckte inte till mot HV 71 på hemmaplan i J18 Regional syd herr. Matchen på torsdagen slutade 6-3 (1-1, 2-1, 3-1) till HV 71.

Första perioden var jämn. Vita Hästen inledde bäst och tog ledningen genom Nils Andersson efter 17.01, men HV 71 kvitterade genom Oscar Söderström bara 56 sekunder senare. HV 71 startade också andra perioden vassast. Laget gick från 1-1 till 1-3 genom mål av Fabian Merkle Rohdin och Sam Tillström innan Vita Hästen svarade och gjorde 3-2 genom Ossie Liljeblad. 1.41 in i tredje perioden nätade HV 71:s Tobias Krestan framspelad av Algot Jansson och ökade ledningen för HV 71.

9.50 in i perioden slog Milliam Dahlgren till framspelad av Adam Svedman och Frans Vejkabo och reducerade för Vita Hästen. Men mer än så orkade Vita Hästen inte med.

Efter 13.30 nätade Sam Tillström återigen på pass av Tobias Krestan och ökade ledningen för HV 71.

HV 71 punkterade matchen med ett 3-6-mål med 18 sekunder kvar att spela genom Viggo Borrman. 3-6-målet blev matchens sista.

HV 71:s Tobias Krestan stod för tre poäng, varav ett mål.

HV 71 ligger på sjätte plats i tabellen efter matchen, medan Vita Hästen är på elfte plats.

Nästa motstånd för Vita Hästen är Frölunda. Lagen möts söndag 27 oktober 16.00 i Frölundaborg.