SSK J18:s fina svit håller i sig efter 6-1 mot Almtuna

Det går fortsatt bra för SSK J18 i J18 regional öst herr. På torsdagen mötte laget Almtuna i Gränby ishall och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad. Segerresultatet mot Almtuna blev 6-1 (1-0, 2-1, 3-0).

SSK J18 tog ledningen efter 5.48, genom William Säfström framspelad av Balazs Bendeguz Ven och Marlon Mahlberg. Efter 9.47 i andra perioden slog Charlie Kalldin till, framspelad av Edwin Myrestam och kvitterade för Almtuna.

SSK J18:s Loke Åkesson gjorde 1-2 efter 15.39 på pass av Patrik Zidek.

Ralfs Latvens gjorde dessutom 1-3 efter 16.33 på pass av Filip Michalski.

SSK J18 fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 6-1. Målen i sista perioden gjordes av Kalle Eriksson, Alfred Lagerberg och Patrik Zidek.

För Almtuna gör resultatet att man nu ligger på åttonde plats i tabellen, medan SSK J18 är på andra plats.

Söndag 27 oktober spelar Almtuna hemma mot Sollentuna 14.00 och SSK J18 mot Flemingsberg hemma 17.00 i BST-rinken.