Falu IF:s tunga svit fortsätter efter 1-5 mot Mjölby

Falu IF är forfarande utan seger i serien. Matchen i Lugnets Ishall blev den åttonde i rad utan seger för Falu IF när laget mötte Mjölby i HockeyEttan västra. Slutresultatet blev 1-5 (0-1, 0-1, 1-3).

Mjölby tog ledningen efter 17.29, genom Arvid Pousette assisterad av Tom Eriksson och Sebastian Lundman. Efter 32 sekunder i andra perioden slog Wiking Malmunger till, framspelad av Emil Rooth och gjorde 0-2. 6.28 in i tredje perioden nätade Mjölbys Philip Dimtrén och ökade ledningen för Mjölby.

7.47 in i perioden slog Gustav Haglund till framspelad av Fredrik Sandberg och Patrik Elfsberg och reducerade för Falu IF. Mer än så blev det dock inte för Falu IF.

Efter 16.50 slog William Lagerqvist till och ökade ledningen för Mjölby.

Laget punkterade matchen med ett 1-5-mål med sex sekunder kvar att spela genom Emil Rooth på pass av Christopher Lynch och Olle Lockström.

Det här betyder att Mjölby ligger på åttonde plats i tabellen, och Falu IF är på tionde och sista plats.

I nästa match möter Falu IF Tranås borta och Mjölby möter Dalen hemma. Båda matcherna spelas söndag 27 oktober 16.00.