Islossning i tredje – Vegas vann klart mot Los Angeles

Bortalaget Los Angeles hängde med i matchen mot Vegas in i tredje perioden. Men där fick Vegas rejäl utdelning. Till slut blev det hela 6-1 (3-0, 0-1, 3-0) i matchen i NHL.

Vegas fina hemmaform håller i sig. Segern var fjärde raka i T-Mobile Arena.

I början av matchen var Vegas starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål i mitten av perioden av Tomas Hertl och Mark Stone. Efter 19.07 i andra perioden slog Warren Foegele till, på pass av Joel Edmundson och Jordan Spence och reducerade åt Los Angeles. Vegas stod därefter för fyra raka mål i tredje perioden när laget gick från 2-1 till 6-1. Vegas tog därmed en klar seger.

Tomas Hertl gjorde två mål för Vegas och två målgivande passningar, Alex Pietrangelo hade tre assists och Mark Stone stod för ett mål och två assists.

Vegas ligger på andra plats i tabellen efter matchen, medan Los Angeles ligger på femte plats.

Los Angeles tar sig an San Jose hemma fredag 25 oktober 04.30.