Carolina vann efter förlängning mot Edmonton

Det blev en riktigt tajt match när Edmonton tog emot Carolina i NHL. Matchen avgjordes först i förlängningen där bortalaget var starkast, och segerresultatet blev därmed 3-2 (0-1, 0-1, 2-0, 1-0). Matchhjälte blev Sebastian Aho, som gjorde det avgörande målet med bara sju sekunder kvar att spela i förlängningen.

Edmonton började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara 3.34 slog Connor McDavid till. Efter 2.30 i andra perioden slog Connor McDavid till på nytt, och gjorde 2-0. 44 sekunder in i tredje perioden nätade Carolinas Shayne Gostisbehere framspelad av Martin Necas och Sebastian Aho och reducerade för Carolina.

Efter 13.29 nätade Martin Necas framspelad av Eric Robinson och Jesperi Kotkaniemi och kvitterade för Carolina.

I förlängningen tog det 4.53 innan Carolina också avgjorde till 2-3. Stor matchhjälte blev Sebastian Aho, på pass av Martin Necas och Shayne Gostisbehere.

Martin Necas gjorde ett mål för Carolina och spelade fram till två mål.

Det här betyder att Edmonton ligger kvar på sjunde plats i tabellen, och Carolina på sjätte plats.

Lördag 26 oktober 03.00 spelar Edmonton hemma mot Pittsburgh. Carolina möter Calgary borta i Scotiabank Saddledome fredag 25 oktober 03.00.