NY Rangers har fyra raka segrar – vann mot Montreal med 7-2

NY Rangers är i bra form just nu. På onsdagen kom seger nummer fyra i rad, efter 7-2 (4-1, 1-1, 2-0) borta mot Montreal. Det innebär också att Montreal har fyra raka förluster i NHL.

NY Rangers var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 1-4.

Montreal reducerade dock till 2-4 genom Nick Suzuki efter 5.35 av perioden.

NY Rangers ökade ledningen till 2-5 genom Braden Schneider efter 8.51 i andra perioden. NY Rangers fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 7-2. Målen i sista perioden gjordes av Filip Chytil och Kaapo Kakko.

NY Rangers Filip Chytil stod för tre poäng, varav två mål och Kaapo Kakko gjorde ett mål och två assist.

För Montreal gör resultatet att laget nu ligger på åttonde och sista plats i tabellen, medan NY Rangers är på första plats.

Nästa motstånd för Montreal är St Louis. Lagen möts söndag 27 oktober 01.00 i Bell Centre. NY Rangers tar sig an Florida hemma fredag 25 oktober 01.00.