Grums föll i straffläggningen borta mot Orsa

Det blev en riktigt jämn match när Orsa tog emot Grums i J20 Region väst herr. Matchen avgjordes först efter straffläggning där hemmalaget var starkast. Slutresultatet blev därmed 4-3 (1-1, 1-0, 1-2, 0-0, 1-0).

Första perioden var jämn. Orsa inledde bäst och tog ledningen genom Wiggo Rauch efter 8.20, men Grums kvitterade genom Alfred Persson efter 17.01. Efter 7.25 i andra perioden slog Emil Hagman till, på pass av Isac Hedberg och Emil Talala och gav Orsa ledningen. Orsa gjorde 3-1 genom Edvin Sohlberg efter 11.10 i tredje perioden och tog ett rejält grepp om matchen.

Grums reducerade och kvitterade till 3-3 genom Mio Kjörsträd- Öqvist och Alfred Persson. Det sista målet kom med åtta sekunder kvar att spela. I straffläggningen var det Orsa som avgjorde till 4-3. Den avgörande straffen stod Hugo Jackson för.

Förlusten var Grums tredje uddamålsförlust.

Det här betyder att Orsa ligger kvar på femte plats i tabellen, och Grums på fjärde plats.

Nästa motstånd för Grums är Borlänge. Lagen möts lördag 26 oktober 13.00 i Billerudhallen.