Storseger för Karlskrona borta mot Tranås

Karlskrona hade en riktig målfest när man besegrade Tranås borta i Stiga Arena i J20 Region syd herr. Karlskrona vann med hela 7-1 (2-1, 3-0, 2-0).

Karlskrona hade före tisdagens bortamatch fyra förluster i rad.

Gästande Karlskrona började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara 1.00 slog Filip Brander till assisterad av Melcer Swensson och Liam Salomaa.

Tranås kvitterade till 1-1 snabbt. Efter 4.11 nätade John Pie framspelad av Douglas Boldt och Gints Snepsts.

Karlskrona tog ledningen på nytt efter 7.52, när Malte Von Dahn hittade rätt på pass av Sixten Sjöstrand och Robin Israelsson.

I andra perioden var Karlskrona starkast och gick från 1-2 till 1-5 genom mål av Malte Von Dahn, Viktor Blomqvist och Liam Salomaa. Karlskrona fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 7-1. Målen i sista perioden gjordes av Valter Holgersson och Jonathan Özdemir.

Karlskronas Sixten Sjöstrand hade tre assists, Malte Von Dahn stod för tre poäng, varav två mål och Melcer Swensson hade tre assists.

För Tranås gör resultatet att man nu ligger på tionde plats i tabellen, medan Karlskrona är på femte plats.

Nästa motstånd för Karlskrona är Bäcken. Lagen möts lördag 26 oktober 13.00 i NKT Arena.