Borlänge utan poäng efter förlust mot VIK Hockey

Efter två perioder var matchen i J18 Regional väst herr mellan hemmalaget Borlänge och gästande VIK Hockey helt jämn. I tredje var det dock VIK Hockey som var det starkare laget och vann matchen med 5-2 (0-1, 2-1, 3-0).

– Vi spelade våra två bästa perioder mot en bra motståndare och tyvärr kunde vi inte hålla de i tredje. Hela truppen jobbade hårt till slut. Nu försätta vi att jobba framåt, kommenterade Borlänges huvudtränare Kevin Doherty.

Borlänge tog ledningen efter 12.01, genom Jens Holver framspelad av Eric Ahlgren och Filip Lindgren. Efter 55 sekunder i andra perioden nätade Alvin Wengrud, framspelad av Svante Uusitalo och kvitterade för VIK Hockey.

Olle Forsberg gjorde dessutom 1-2 efter 8.46 på pass av Calle Larsson Bergqvist och Sam Thörnqvist.

Borlänges Tomas Strazovec gjorde 2-2 efter 13.29 framspelad av Melvin Lantz och Noel Snis.

VIK Hockey spelade bra i tredje perioden och gick från 2-2 till 2-5 genom två mål av Måns Johannesson och ett mål av Peter Ingemarsson och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 2.46 kvar att spela.

Borlänge har fem förluster och 15–28 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan VIK Hockey har tre vinster och två förluster och 21–17 i målskillnad.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Borlänge på elfte plats och VIK Hockey på femte plats.

Nästa motstånd för Borlänge är Mora. Lagen möts söndag 27 oktober 17.00 i Smidjegrav Arena.