Äntligen seger för Kovland mot Ånge

Det blev fyra förluster i rad för Kovland i J20 Region norr B herr. Men borta mot Ånge kom det efterlängtade trendbrottet. Matchen i Kastbergshallen slutade 1-3 (0-1, 1-1, 0-1).

– Otroligt skönt med första segern! Nu ser vi fram emot derby på onsdag, kommenterade Kovlands tränare Villiam Callmyr.

Kovland tog ledningen efter 15.04, genom Jacob Sandström framspelad av Malte Wiström och Erik Wallsten. Efter 11.43 i andra perioden slog Lucas Elfvén till, framspelad av Anton Nyrfors och kvitterade för Ånge.

Kovlands Anton Svelander gjorde 1-2 efter 16.53 på pass av Kent Murray och Filip Engström.

6.45 in i tredje perioden slog Isak Häggkvist till på pass av Kent Murray och ökade ledningen för Kovland. 1-3-målet blev matchens sista.

Båda lagen har haft en tuff start på serien. Kovland tog nu sin första seger och Ånge är helt utan poäng.

Nästa motstånd för Kovland är Njurunda. Lagen möts onsdag 23 oktober 19.30 i FD Maskin Arena.