4-2-seger för Djurgården – besegrade Almtuna

Djurgården segrade mot Almtuna borta i Gränby ishall i Hockeyallsvenskan. 2-4 (0-1, 0-1, 2-2) slutade matchen på fredagen.

Gästerna Djurgården startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara 3.56 slog Marcus Krüger till assisterad av Jakob Ragnarsson och Tyler Kelleher. Efter 17.10 i andra perioden slog Hampus Larsson till, framspelad av Patrick Thoresen och Arvid Costmar och gjorde 0-2. 2.33 in i tredje perioden nätade Almtunas Marcus Karlström på pass av Frederik Schlyter och Dennis Värmhed och reducerade för Almtuna.

Efter 4.11 slog Anton Klint till framspelad av William Proos och Oliver Kandergård och kvitterade för Almtuna. Målet var Anton Klints femte i Hockeyallsvenskan.

Djurgården tog ledningen med 1.44 kvar att spela ännu en gång genom Marcus Krüger på pass av Linus Klasen och Colby Sissons.

Laget punkterade matchen med ett 2-4-mål med 1.09 kvar att spela på nytt genom Hampus Larsson framspelad av Patrick Thoresen. Det fastställde slutresultatet till 2-4.

För Almtuna gör resultatet att laget nu ligger på 13:e plats i tabellen, medan Djurgården är på sjätte plats.

På onsdag 23 oktober 19.00 spelar Almtuna borta mot Nybro, och Djurgården hemma mot Mora.

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: