Stark vändning till seger för Haninge svart mot Mälarö J18

Publiken fick se en tredje period där matchen vände i J18 Div 1 östra C herr mellan Haninge svart och Mälarö J18 i Torvalla Ishall. Bortalaget Mälarö J18 hade ledningen i början av tredje perioden, med 3-0, men Haninge svart vände matchen och vann till slut med 5-3.

Den första perioden slutade 0–0. I andra perioden var det Mälarö J18 som spelade bäst och ryckte åt sig ledningen med 0-3 genom två mål av Edvin Vintheden och ett mål av Gustav Andersson. Haninge svart var starkast i tredje perioden. Laget vann perioden med hela 5-0 och matchen med 5-3.

För Haninge svart gör resultatet att laget nu ligger på tredje plats i tabellen, medan Mälarö J18 är på fjärde plats.

Nästa motstånd för Haninge svart är Salem. Lagen möts onsdag 23 oktober 19.40 i Torvalla Ishall.