Grästorp vann efter förlängning mot Dalen

Matchen mellan Grästorp och Dalen i J18 Div 1 syd B herr slutade oavgjort efter full tid. Först i förlängningen kunde hemmalaget avgöra till 4-3 (0-0, 3-2, 0-1, 1-0). Stor matchhjälte i förlängningen blev Wilmer Olmats som stod för det avgörande målet.

Det här innebär att Grästorp nu har fyra segrar i följd i J18 Div 1 syd B herr.

Dalen tog ledningen efter 20 minuters spel, genom Isac Thunblom. Dalen utökade ledningen, återigen genom Isac Thunblom efter 1.40 i andra perioden.

Grästorp vände på dock matchen när laget gjorde tre raka mål och gick från 0-2 till 3-2. 4.10 in i tredje perioden slog Ted Marjavaara till framspelad av Marcus Krause och Eric Holmberg och kvitterade för Dalen. I förlängningen tog det 2.33 innan Grästorp avgjorde till 4-3. Stor matchhjälte blev Wilmer Olmats.

Det här var Grästorps tredje uddamålsseger den här säsongen.

Söndag 20 oktober spelar Grästorp borta mot Gisla/Nittorp 12.25 och Dalen mot Tranås J18 borta 11.00 i Stiga Arena.