Mora tog klar seger mot Björklöven

Mora tog en enkel seger mot Björklöven hemma i Smidjegrav Arena i J20 Nationell norra herr. Laget dominerade matchen, som slutade 6-1 (2-1, 2-0, 2-0).

Björklövens tränare Elias Keuter tyckte så här om matchen:

– Oerhört besviken, efter gårdagens faktiskt riktigt bra prestation så faller vi ihop ordentligt idag. Sätter oss själva i en dålig situation när vi släpper två mål på tre minuter. Tråkigt avslut på helgen!

Mora startade matchen bäst. Laget ryckte åt sig ledningen med 2-0, genom mål av Viktor Kansell och Mai Crnkic innan Björklöven svarade och gjorde 2-1 genom Bruno Osmanis. Mora startade andra perioden bäst och gick från 2-1 till 4-1 genom mål av Felix Johansson och Melvin Pettersson. Mora fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 6-1. Målen i sista perioden gjordes av Patrik Jernfalk och Benjamin Dahlén.

Moras Mai Crnkic stod för ett mål och tre assists och Felix Johansson gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål.

Mora har två segrar och tre förluster och 17–15 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Björklöven har en vinst och fyra förluster och 8–17 i målskillnad.

Fredag 25 oktober 19.00 spelar Mora borta mot Djurgården. Björklöven möter Modo J20 hemma i Visionite Arena lördag 19 oktober 11.00.