Paul Cotter het när New Jersey besegrade Washington

Bortalaget New Jersey tog hem de två poängen efter seger mot Washington i NHL. 3-5 (1-2, 1-2, 1-1) slutade söndagens match.

Washington tog ledningen efter 10.48, genom John Carlson.

New Jersey kvitterade till 1-1 efter 13.42, när Seamus Casey fick träff på pass av Jesper Bratt och Timo Meier.

Laget tog också ledningen efter 16.24, när Paul Cotter hittade rätt framspelad av Stefan Noesen och Erik Haula.

Washington kvitterade till 2-2 efter 20.32, när Dylan Strome slog till assisterad av John Carlson och Alex Ovechkin.

New Jersey gjorde dock två mål i andra perioden och gick från 2-2 till 2-4, målen av Tomas Tatar och Paul Cotter. Washington reducerade dock till 3-4 genom Tom Wilson tidigt i tredje perioden av matchen.

New Jersey kunde dock avgöra till 3-5 med åtta sekunder kvar av matchen genom Dawson Mercer.

New Jerseys Stefan Noesen hade tre assists och Erik Haula hade tre assists.

Washington tog hem lagens senaste möte med 6-2 i Capital One Arena.

Onsdag 16 oktober 01.00 spelar Washington hemma mot Vegas. New Jersey möter Utah hemma i Prudential Center måndag 14 oktober 19.00.