Utah för starka – NY Rangers föll i förlängningen

Det blev en riktigt jämn match när NY Rangers hämtade upp underläge mot Utah på hemmaplan i NHL. Först i förlängningen kunde gästande Utah avgöra till 6-5 (1-1, 4-3, 0-1, 1-0).

Segermålet för Utah stod Clayton Keller för 4.05 in i förlängningen.

Första perioden var jämn. Utah inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Barrett Hayton efter 3.43, men NY Rangers kvitterade genom Artemi Panarin efter 8.38. I andra perioden var det Utah som spelade bäst. Laget vann perioden med 3-4 och ställningen efter två perioder var 4-5.

12.55 in i tredje perioden nätade NY Rangers Will Cuylle framspelad av Adam Fox och Kaapo Kakko och kvitterade för NY Rangers. I förlängningen tog det 4.05 innan Utah avgjorde till 5-6. Matchvinnare för bortalaget blev Clayton Keller, på pass av Nick Schmaltz.

Utahs Clayton Keller stod för tre poäng, varav två mål och Nick Schmaltz hade tre assists. Adam Fox hade tre assists för NY Rangers.

Nästa motstånd för NY Rangers är Detroit. Lagen möts tisdag 15 oktober 01.00 i Madison Square Garden.