Förlust för Enköping trots mål av Liam Larnebo och Tom Persson

Enköping räckte inte till mot Flemingsberg på bortaplan i J20 Region öst herr. Matchen på lördagen slutade 7-3 (3-0, 2-1, 2-2) till Flemingsberg.

Flemingsberg spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Alexander Lenngren, Noah Wideberg och Philip Ryegård. Flemingsberg ökade ledningen till 4-0 genom Liam Lundh efter 2.43 i andra perioden.

Enköping reducerade dock till 4-1 genom Liam Larnebo efter 6.26 av perioden.

Efter 13.44 ökade Flemingsberg på till 5-1 genom Jacob Heimer. Flemingsberg startade också tredje perioden vassast. Laget gick upp till en 6-1-ledning. Men Enköping svarade och gjorde 6-2.

Därefter var det dock Flemingsberg som avgjorde. Laget gjorde 7-2 med två minuter kvar att spela genom Emrik Holmlund på pass av Wilfred Liss-Larsson och Liam Lundh. Enköping hann få in en reducering till, och slutresultatet blev 7-3.

Flemingsbergs Liam Lundh stod för ett mål och två assists.

Det här betyder att Flemingsberg nu ligger på andra plats i tabellen, och Enköping är på nionde plats.

Nästa motstånd för Enköping är Tyresö Hanviken Hockey. Lagen möts måndag 14 oktober 19.40 i Bahcohallen.